Yksilöllisiä matkoja yksin ja yhdessä

Toimintamme peruskivenä ovat pitkään toimineet perinteikkäät perheyritykset. Taksi Nortamaa Oy, Liikenne Kurittu Oy ja JM-Palvelut Oy ovat kaikki tunnettuja kymenlaaksolaisia yrityksiä, joille sujuva kuljetus- ja asiakaspalvelu ovat lähellä sydäntä.Haussa turvallinen, luotettava ja ammattitaitoinen taksi tai tilausajo. Osuit oikeaan, sillä me tarjoamme täyden palvelun kuljetuksia niin yksityishenkilöille kuin yritysten tarpeisiin. Taksimme liikkuvat pääosin Kymenlaakson alueella ja tilausajot järjestyvät kaikkialle Suomeen. Myös pienet paketit ja tavarat liikkuvat toimestamme oikeaan osoitteeseen.Olemme erikoistuneet invakuljetuksiin, jotka kattavat sairaala- ja paarikuljetukset. Ymmärrämme liikuntarajoitteisten ja kehitysvammaisten tarpeet ja palvelemme heitä kiireettömästi.Henkilö- ja tilataksimme sekä pienoislinja-automme taipuvat räätälöityihin ja yksilöllisiin kuljetuksiin yksittäisistä henkilöistä isoihin ryhmiin asti edustustason matkoja myöten.

 

 

Kokemus

Nortamaa Oy on vuonna 1978 perustettu invataksiyritys. Kokemuksen tuomalla varmuudella osaamme työmme ammattitaidolla.

Palvelu

Perustajansa Carl (Nisse) Nortamaan periaattein, asiakas haetaan vaikka peiton alta. Otamme aina asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon.

Kapasiteetti

Yritys työllistää tällä hetkellä yli 45 kuljetusalan ammattilaista, sekä 7 toimisto- ja keskushenkilöä. Autoja yrityksellä on käytössä 39 kappaletta.

Kalusto

Päivitämme jatkuvasti kuljetuskalustoamme vastaamaan nykypäivän tarpeisiin. Meillä saat aina laadukkaan kyydin.

Scroll to top